Alles te verliezen

PDF EBook by Esther Verhoef

EBook Description

Toen ik een recensie van dit boek op readabook las, was ik meteen verkocht: dit boek moest ik lezen! En het heeft niet ondergedaan aan mijn verwachtingen, al vanaf de eerste pagina werd ik meegezogen in het verhaal en het las heel vlot. Alles te verliezen PDF EBook

Het verhaal is opgebouwd uit drie verhaallijnen, je hebt het verhaal van Claire als 32- PDFjarige vrouw, dat van haar man en dat van Claire als ze rond de 20 jaar oud is. Je komt stukje bij beetje te weten hoe Claires verleden in elkaar zit en welke geheimen Harald (haar man) en zij voor elkaar hebben. Doordat je steeds wat meer te weten komt, blijf je geï download; nteresseerd in het verhaal en vond ik het heel moeilijk om het boek weg te leggen.
Het was niet per se een heel spannend boek, maar ik vind het de naam literaire thriller wel waardig. Het is eerder niet echt volledig psychologisch, maar ook niet helemaal gefocust op geweld en moord, ergens tussenin dus. Dat heb ik persoonlijk het liefst en dat maakt dat ik het boek echt heel goed vind.

Ik vind het spijtig dat ik het boek geleend heb van de bibliotheek en niet zelf gekocht heb, want ik had hem graag in mijn boekenkast gehad om nog eens opnieuw te lezen! Het is een van de beste boeken die ik de laatste tijd heb gelezen en ik ben er van overtuigd dat menig thrillerliefhebber dat ook zal vinden! Like this book? Read online this: Boek der omzwervingen, NIETS was alles wat hij zei.

Alles te verliezen PDF download

Select filetype to download Alles te verliezen: