Me hukkuneet

PDF EBook by Carsten Jensen

EBook Description

Vanha kunnon meriromaani - PDF ja vielä download; pä ”kirotun hyvin tehty”, kuten kriitikko kiitteli. Me hukkuneet PDF EBook Viiden sukupolven tarina suolan-, tervan- ja ruudintuoksuisesti kerrottuna.

Kirja jota lukiessa tuntuu kuin keinuisi aalloilla itsekin!

Me hukkuneet on vanha kunnon meriromaani, jonka päähenkilö on Tanskan itärannikolla sijaitseva Marstalin pikkukaupunki merimiehineen ja heidän perheineen. Vierailta rannoilta, fregateilta ja kotimaisemista kerrottu romaani tavoittaa paitsi marstalilaisia elämäntarinoita, myös eurooppalaisen merenkulun historian Tanskan ja Saksan välisestä sodasta 1848 toisen maailmansodan jälkihetkiin. Isättömäksi jääneet, tykinkuulilla leikkivät lapset ja hukkuneiden lesket ovat mantereella merkkinä meren vaatimista uhreista.

Me hukkuneet on elävää, hurtin humoristista tarinointia, johon sekoittuu suolan-, tervan- ja ruudintuoksua ja niin karskia, paloviinan maustamaa uhoa kuin tuon uhon peittämää paljasta, melankolista kaipuuta. Like this book? Read online this: Austraasian viimeiset lapset (Austraasia, #2), I racconti di Pietroburgo.

Me hukkuneet PDF download

Select filetype to download Me hukkuneet: