Onnen tunti

PDF EBook by Anna-Leena Härkönen

EBook Description

Sijaisvanhempien on annettava sielunsa, vä download; hempi ei riitä

Tuulan, hänen kymmenvuotiaan poikansa Roopen ja uuden miehensä Harrin elämä on onnellista ja huoletonta. Onnen tunti PDF EBook Tuula vain ei voi saada enää lapsia, ja mielessä alkaa itää ajatus sijaislapsesta. Harria hanke epäilyttää, ja Tuulan ystävätärkin puuttuu asiaan: ”Mitä aukkoa sä yrität itsessäsi tukkia?”

Asiat alkavat edetä vauhdilla, kun Tuula ja Harri kuulevat mahdollisista sijaislapsista. Sisarukset Luke ja Venni, 8 ja 5, asuvat kriisiperhekodissa, koska vanhemmat eivät pysty huolehtimaan heistä.

Äkkiä kaikilla on mielipide Tuulan ja Harrin ratkaisusta, jopa itsekeskeisellä anopillakin. Tunteet lyövät laidasta laitaan, mutta mitkä ovat oikeat sanat?

Anna- PDFLeena Härkönen näyttää erehtymättömän tarkasti ensikosketuksen, hauraan siteen joka alkaa rakentua perheen ja sijaislasten välille, hukassa olevien biologisten vanhempien epätoivon.

Anna-Leena Härkönen tunnetaan kirjailijana, joka ei pelkää tarttua vaiettuihin aiheisiin. Hänen edellinen, naisen seksuaalisuutta käsittelevä romaaninsa Ei kiitos hurmasi sekä lukijat että kriitikot: ”Härkönen kirjoittaa yhtä aikaa ironisen hauskasti ja sydäntä särkevästi.” – Ilkka. Like this book? Read online this: All About Anna, I racconti di Pietroburgo.

Onnen tunti PDF download

Select filetype to download Onnen tunti: