Tikkop

PDF EBook by Adriaan van Dis

EBook Description

TIKKOP is een roman over verraad, maar ook over vriendschap en liefde voor een taal en een land. Tikkop PDF EBook Het vertelt de geschiedenis van twee blanke mannen – de Nederlander Mulder en de Zuid- PDFAfrikaan Donald - die als student betrokken raakten bij het internationale verzet tegen de Apartheid. Na veertig jaar halen ze de banden weer aan en verkennen hun gevoelens van weleer: er is een liefde gedeeld, er zijn vrienden verraden, idealen verloochend. De werkelijkheid van het nieuwe Zuid-Afrika lijkt anders dan de droom van toen.
De in Parijs wonende Mulder vestigt zich een tijd in de Kaap, waar Donald zijn strijd voortzet in een verstikkend vissersdorp. De lokale bevolking voelt zich aan alle kanten verraden: hun visrechten zijn verkwanseld door corrupte leiders, er is geen werk en hun kinderen vluchten in de tik - een goedkope drug.
De twee mannen ontfermen zich over een talentvolle verslaafde die zij een nieuwe toekomst willen bieden - die jongen moet alles goedmaken… Like this book? Read online this: Van twee kanten, I racconti di Pietroburgo.

Tikkop PDF download

Select filetype to download Tikkop: