URO ( Axel Steen, #1)

PDF EBook by Jesper Stein

EBook Description

En mand findes myrdet på download; Assistens Kirkegård natten efter rydningen af Ungdomshuset. URO ( Axel Steen, #1) PDF EBook
Den døde er iført sort elefanthue og militærstøvler, hvilket straks kaster mistanken mod politiet, der har haft kirkegården under skarp bevogtningen, mens urolighederne har stået på: skal gerningsmanden findes blandt betjente, der i kampens hede er gået for vidt ?
Den unge autonome Piver kommer i besiddelse af en videooptagelse, som viser, hvad der i virkeligheden skete på kirkegården den nat, men da det går op for ham, at adskilleligt mennesker ønsker at få fingre i filmen, flygter han over hals og hoved.
Drabsafdelingens problembarn, vicepolitikomissær Axel Steen- PDF fraskilt far med kærlighedsproblemer, et stigende forbrug af hash og udtalt dødsangst - sættes til at lede efterforskningen, der kommer til at trække tråde fra Balkans narkogangstere til bandeniljøet på Blågårds Plads og elitestrømerne i PET-bunkeren i Søborg. Like this book? Read online this: Mennesker, Blizzard Axel Vol. 7.

URO ( Axel Steen, #1) PDF download

Select filetype to download URO ( Axel Steen, #1):